TWERRORÍFIC 2019

BASES CONCURS DE MICRORELATS DE POR

La Biblioteca de Caldes de Montbui organitza el concurs Twerrorific, on s’ofereix l’oportunitat de guanyar una targeta regal per valor de 25€ de Netflix, de Google Play, d’App Store o un llibre de valor equivalent.

L’objecte d’aquest concurs és promoure l’escriptura de microrelats de por tan en llengua catalana com en llengua castellana.

PARTICIPACIÓ

Podrà participar al concurs qualsevol persona de 14 anys o més a través del web http://www.twerrorific.cat de l’1 de novembre a les 00.00h al 15 de novembre a les 23.59h.

S’acceptaran microrelats en català i en castellà

Els microrelats han de ser originals i inèdits.

L’organització es reserva el dret de publicar i difondre els microrelats a través de les xarxes socials, així com altres mitjans de comunicació.

L’organització es reserva la capacitat de vet en aquells relats que puguin sers susceptibles d’aconseguir vots a Facebook de manera fraudulenta.

CATEGORIES

El concurs està organitzat en quatre categories que donaran dos guanyadors:

El micro relat més ben escrit: és premiarà el micro relat més original i més literari.

El micro relat més popular:  Podreu votar quin micro relat us agrada més a través de facebook fins el dia 25/11/18. Es premiarà el més votat.

PREMI

Cadascuna de les 2 categories opta a un dels següents premis:

  • 1 targeta regal de Netflix per valor de 25 €
  • 1 targeta regal de Google Play per valor de 25€
  • 1 targeta regal de l’App Store per valor de 25 €
  • 1 targeta regal d’Amazon per valor de 25 €
  • 1 llibre de valor màxim de 25€

VOTACIONS

Fins el dia 28 de novembre es podran fer les votacions a través del facebook. El dia 30 d’aquest mateix mes s’anunciaran els guanyadors